Wateroplosbare supplementen

Nuvisol Hatch & Nuvisol Heat zijn wateroplosbare supplementen die helpen om de zoötechnologische resultaten bij pluimvee te verbeteren. Beide producten zijn speciaal geformuleerd voor toediening via het drinkwater.

Vitaminen zijn van groot belang voor het welzijn en de productiviteit van dieren. Stress, vaccinatie, ziekte, enz. ... kan de vraag naar deze voedingsstoffen verhogen en het toedienen van een vitaminesupplement is dan aangewezen.

Nuvisol Hatch

Nuvisol Hatch is speciaal ontwikkeld om de kwaliteit van ééndagskuikens te verbeteren. Een optimale benutting van de nutriënten in de dooierzak en een verhoogde toevoer van essentiële voedingsstoffen stimuleren de ontwikkeling van het immuunsysteem, en leiden tot betere groei en minder sterfte.

Nuvisol Heat

Het toedienen van Nuvisol Heat tijdens en na hittestress voorkomt uitdroging, stabiliseert de plasma-pH en helpt bij het herstellen van de elektrolytenbalans. Tijdens hittestress eten dieren minder. Doordat Nuvisol Heat toegediend kan worden via het drinkwater, kan het tekort aan voedingsstoffen, ontstaan door de mindere eetlust, aangevuld worden.

Contacteer ons voor meer informatie.