Pensbestendige producten

Dankzij “state-of-the-art micro-encapsulatie technologie” worden kleine druppels essentiele nutrienten ingebed in een matrix van plantaardige triglyceriden. Door deze techniek kunnen nutrienten gericht vrijgesteld worden.

Pensbestendige vitaminen

 

Ruprocol

Pensbestendige choline vermindert het risico op leververvetting en ondersteunt de lever. Ruprocol stimuleert de melkproductie en bevordert de gezondheid van het dier.

Microtinic pp

Slow-release niacine stimuleert de pensfermentatie en controleert het vetmetabolisme tijdens de vroege lactatie.

Carnicol

Een synergetisch mengsel van pensbestendig carnitine, niacine en choline stimuleert het vetmetabolisme tijdens het begin van de lactatieperiode. Carnicol vermindert het risico op leververvetting en ketose en draagt bij tot een verhoogde melkproductie en betere melkkwaliteit.

Mecovit

Een synergetische mengsel van pensbestendig methionine, choline, betaïne, BHT, vit B2 en vit B12 ter ondersteuning van de lever en de voortplanting. Mecovit draagt tevens bij tot een hogere melkproductie en betere melkkwaliteit. 

Vicomb P+

Pensbestendig mengsel van B-vitaminen ter ondersteuning van het energiemetabolisme. Vicomb P+ stimuleert de melkproductie en verbetert het eiwitgehalte.

Microtinic AD₃E

Pensbestendig vit A, D₃, E voor het optimaal functioneren van het dier. Vit A en E moeten via het voer toegediend worden. Vit D kan de novo gesynthetiseerd worden, maar is vaak ontoereikend.

 

Pensbestendige zuren

 

Timet

Pensbestendig methionine helpt de essentiële aminozuurbalans van het voer te behouden. Timet stimuleert de melkproductie en verbetert de melkkwaliteit.

Relys

Pensbestendig lysine helpt de essentiële aminozuurbalans van het voer te behouden. Relys stimuleert de melkproductie en verbetert de melkkwaliteit.

Voor meer informatie, gelieve het informatieformulier in te vullen of bezoek Vetagro.com.