Gistderivaten

Afgeleid van hoge kwaliteit bakkersgist, worden onze gistderivaten gebruikt in diervoeders om de ontwikkeling van jonge dieren te ondersteunen.

Y-MOS

Y-MOS is afgeleid van bakkersgist en is rijk aan bèta-glucanen en mannan-oligosachariden. Y-MOS wordt aanbevolen voor jonge dieren, om hun weerstand te verbeteren en hun darmflora te ondersteunen. Dit resulteert in een betere gezondheid, groei en voederconversie.

Y-Boost

Y-Boost is een aromatisch gistautolysaat, afgeleid van Saccharomyces cerevisiae. Het is rijk aan bèta-glucanen, mannan oligosacchariden en nucleotiden, en is een goede bron van peptiden en aminozuren. Y-Boost stimuleert de eetlust, en wordt aanbevolen voor jonge dieren ter ondersteuning van het immuunsysteem en de darmflora, met een betere groei als eindresultaat.

NuForce 73

NuForce 73 is een bron van aromatische en eetlustopwekkende voedingsstoffen, afgeleid van Saccharomyces cerevisiae. Bij jonge dieren zijn de spijsvertering en het immuunsysteem nog niet optimaal functioneel. NuForce 73 is een uitstekende combinatie van peptiden, aminozuren en nucleotiden die bijdragen tot de optimale werking van deze fysiologische processen.

Voor meer informatie gelieve het informatieformulier in te vullen.