Onderzoek & ontwikkeling

 

Doordat we steeds blijven investeren in wetenschappelijk onderzoek, wordt Agrimex aanzien als een vakkundig adviseur en betrouwbare leverancier van innovatieve en unieke veevoederadditieven.

Wij kunnen steeds rekenen op ons team van hooggekwalificeerde technische medewerkers, die beschikken over jarenlange praktijkervaring inzake productontwikkeling en -toepassingen binnen veevoeding. Het team is rechstreeks verantwoordelijk voor de individuele ondersteuning en opvolging van de klanten.

Het continu streven naar nieuwe kennis inzake diervoedingstechnologie, stelt ons in staat met succes nieuwe producten en concepten te ontwikkelen. Een grondige en kritische analyse van het werkingsmechansime van een product maakt daar integraal deel van uit.  

Gewoonlijk werkt ons team van nutritionisten nauw samen met deskundige medewerkers van universiteiten en andere onderzoeksinstellingen. Dit biedt ons de mogelijkheid om onze kennis steeds verder te ontwikkelen, en ideëen en ervaringen uit te wisselen. Zo zijn we in staat om wereldwijd snel en nauwgezet in te spelen op nieuwe behoeften van de veevoederindustrie en de consument.