Innovatie

 

Als speler in de voedselketen zien we erop toe dat onze producten steeds voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen, en dat de geldende regelgeving strikt toegepast wordt.

Elk nieuw product wordt steeds onderworpen aan een aantal grondige testen vooraleer het gelanceerd wordt. Dit stelt ons in staat een veilig en betrouwbaar product aan te bieden aan onze klant.

Een degelijk kwaliteitssysteem vormt de basis voor het dagelijkse management en de bedrijfsactiviteiten. Dit leidt tot continue transparantie, efficiëntie en creëert vertrouwen naar onze klanten toe.  Onze kwaliteitscontrole is gebaseerd op de GMP-standaarden. Hierdoor zijn onze producten gemakkelijk te traceren en zijn ze veilig voor mens, dier en milieu.  

 

QUALITY &
CERTIFICATION
gmp-logo
RESEARCH &
DEVELOPMENT
Research-development

 

Ons multidisciplinair team van nutritionisten maakt gebruik van gepubliceerd wetenschappelijk onderzoek en haar eigen praktijkervaringen om haar kennis efficiënt te vertalen in bruikbare oplossingen, aangepast aan de behoeften van de klant. Al onze producten en toepassingen vormen het resultaat van intensief onderzoek, waarvoor wereldwijd nauw samengewerkt wordt met klanten, universiteiten en andere onderzoeksinstellingen.

Alle nieuwe trends en gepubliceerde onderzoeksresultaten worden op de voet gevolgd. Bovendien houden we rekening met de suggesties van onze klanten en onze partners. Dit vormt voor ons een belangrijke bron van inspiratie voor de ontwikkeling van nieuwe producten en het aanreiken van oplossingen.